Friss topikok

Bejegyzések

Gyarapodnak a sérültek száma

kovanski 2013.09.15. 13:56

Az utóbbi időkben a Milan keretében jelentősen gyarapodtak a sérültek száma. A már jól megszokott sérüléshullám a szezon előtt ezúttal új szintre lépett, fontos játékosok dőltek ki.

524505_10151624584731937_1547268224_n.jpg

 

 

 

 

 

 

Eddig sem voltak elérhetőek a Milan jelentős szerepet betöltő játékosai, a védelemben van a legnagyobb szám, onnan De Sciglio, Abate, Bonera és Silvestre sem elérhető jelenleg. Niang és Pazzini a támadósorból sérültek úgy tűnik hosszabb időre, míg El Shaarawy kisebb problémákkal küzd. A Milan a Torino elleni mérkőzés alkalmával sem úszta meg áldozatok nélkül a dolgot.

A rendkívül nehéz mérkőzésen idő előtt fejezte be a játékot a csapat kapitánya, Riccardo Montolivo egy összeszedett sérülés miatt (a képen!) és adta át a karszallagot Ricardo Kakának, akit szintén nem került el a probléma. Egyes pletykák szerint a Milan játékmestere szintén összeszedett kisebb izomproblémákat a találkozón.

A soron következő mérkőzés viszonylag közelre esik, a Milan hazai pályán kezdheti meg a Bajnokok Ligája csoportkörét a skót Celtic ellen. A találkozóra szeptember 18-án kerül sor. Ezen felsorolt játékosok számára a játék mind kérdésessé vált tehát, elég nehéz kihívás elé áll tehát Massimiliano Allegri csapata.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr595515262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása