Friss topikok

Bejegyzések

A rutinos Ricardo Carvalho erősítheti a Milan védelmét

kovanski 2012.12.28. 10:54

A L’Equipe magazin és olasz lapértesülések szerint a Milan komolyan fontolgatja a sok nemzetközi rutinnal rendelkező RICARDO CARVALHO szerződtetését.
Jelenleg a spanyol Real Madrid játékosa, ahonnan egyre jobban szorul ki a keretből.

Ricardo+Carvalho+Real+Madrid+v+Atletico+Madrid+qZV2Yfoyz_Ql.jpg

A 34 éves portugál nemzetiségű hátvéd szerződése 2013 nyarán lejár, és azt valószínűleg nem fogja meghosszabbítani a spanyol fővárosiaknál.
Így nem jelenthet akadályt a szerződtetése.

A piros-feketék hátvédsora nem megfelelő, ezért szereznének egy rutinos hátvédet a védelem erősítésére, mely meg is valósulhat.
A Bajnokok Ligájában idén már nem szerepelhet, hiszen a Királyi Gárdánál már szerepelt a csoportkörben, a bajnokságban válhat belőle kulcsfontosságú szereplő.

Árát a Transfermarkt.de oldal 1,5 millió euró körülire taksálja, megszerzése már 2 millió eurótól megvalósítható.
A hírek szerint Adriano Galliani már tett lépéseket az ügy érdekében, teljesen váratlanul Madridba utazott, konkrétumokat nem közölve az olasz és a spanyol sajtónak.
Egy leírást adott viszont, melyekre a legjobban az említett Carvalho illik a legjobban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr464984638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása