Friss topikok

Bejegyzések

Milan-PSV Eindhoven 3-0

kovanski 2013.08.28. 22:39

A létfontosságú Bajnokok Ligája mérkőzésen csapatunk a holland PSV csapatát fogadta a Play-off visszavágóján. Az előző mérkőzéshez képest egyetlen változtatást eszközölt Massimiliano Allegri, méghozzá a védelem bal oldalára visszatért sérüléséből De Sciglio.

3. MILAN-PSV.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hivatalos kezdő csapatok:

MILAN (4-3-3) - M. Allegri :
Abbiati - Abate, Zapata, Mexés, De Sciglio - Montolivo(c), De Jong, Muntari - Boateng, Balotelli, El Shaarawy.

PSV (4-3-3) - P. Cocu :
Zoet - Brenet, Bruma, Rekik, Willems - Wijnaldum(c), Schaars, Maher - Park, Matavz, Depay.

Az első félidőben már korán megszerezte a vezetést a nagy elánnal játszó Milan, a 9. percben egy szép akciógólt szerzett Boateng. A Milan továbbra is céltudatos maradt a félidő végéig, de helyzetek mindkét oldalon akadtak. Massimiliano Allegri folyamatosan kommunikált a játékosokkal, a mérkőzés folyamán feszült volt. A pályán a játékosok sportszerűek voltak az első félidő végéig.

A második félidő már sokkal nagyobb Milan-fölényt hozott, mely gólokban is megmutatkozott. A félidő elején szintén következett egy Balotelli-találat az első szögletet követően. A játék egyre jobban kezdett menni a csapatnak és a PSV játékosai már a végére nem hitték el, hogy lehet keresni valójuk. A végső találatot Boateng szerezte, így a meccs hősének is tekinthető, akárcsak a kaput őrző Abbiati, akinek volt nagyon sok bravúrja a mérkőzés folyamán.

Összesítve a Milan a második mérkőzést magabiztosan megnyerve, 4-1-es összesített eredménnyel jutott tovább a Bajnokok Ligája csoportkörébe, mely sorsolását a holnapi napon fogják megrendezni. A csapat ezzel a továbbjutás mellett jelentős anyagi díjjal gazdagodott. A holnapi sorsolást a csapat és Allegri mester a második kalapból várhatja majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr45482641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása