Friss topikok

Bejegyzések

Sneijder még mindig érkezhet Milánó piros-fekete részéhez

kovanski 2012.12.31. 14:14

Az átigazolási szezon nem sokára kezdetét veszi, és a már egy korábbi név is felmerült a lehetséges érkezők listájában.
WESLEY SNEIJDER a hírek szerint szeretne távozni a rivális Internazionale csapatától.

Wesley-Sneijder-Dutch-Football-Athlete-600x450.jpgA játékos egy nyilatkozatban mondta el korábban távozási szándékának az okát a De Telegraaf című lapnak: "Mindenkinek jobb lesz a januári távozásom."

A holland válogatott sztárjának szerződése 2015 nyaráig szól, addig kötelezte el magát korábban a kék-feketékhez.

A Corriere dello Sport mai kiadásában olvashatunk egy bővebb információt, és azt, hogy a Milan újból érdeklődést mutat a 28 éves játékosért.
Nem csak csapatunk figyelmét keltette fel a távozás híre, hanem több európai sztárcsapatét is, többek közt az angol Manchester United, a szintén angol nemzetiségű Liverpool és a francia PSG is.
Habár utóbbi cáfolatában a napokban maga Carlo Ancelotti, a párizsi klub vezetőedzője nyilatkozta azt, hogy nem áll szándékukban a télen igazolni egyetlen egy játékost sem.

Wesley Sneijder Milánóban maradásának nagy az esélye, hisz felesége, Yolanthe Cabau szeretne az olasz divatvárosban maradni, tehát könnyen elképzelhető, hogy a játékos csak színeket vált, nem várost, esetleg országot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr34989252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása