Friss topikok

Bejegyzések

Egyenlőre nincs egyezség Robinho ügyében

kovanski 2013.01.05. 12:13

Továbbra sincs megállapodás ROBINHO átigazolásáról a Milan és a Santos között.
A brazil csapatnak a játékos magas árával és magas fizetési igényeivel van baja, ezért e két összeg csökkentését szeretnék.

Robinho-Flamengo.jpgA tegnap esti tárgyalásokon az derült ki, hogy a Santos nem tudná -vagy csak szimplán nem akarná- kifizetni a játékost teljes egészében, ezért nem született megállapodás.
A játékos 400 ezer eurót szeretne kapni, mely összeg a Santos vezetőinek elég sok.

A brazil alakulat vezetősége még lát reális esélyt a hosszú tárgyalások létre jövésére, de szerinte Robinhonak áldozatot kellene hoznia, ha újra nevelőegyesületében szeretne futballozni.

"A vételi ár és a fizetési igény nagyon magas. Robinho vissza szeretne térni hozzánk, ami némi könnyebbséget ad, de ha újra nálunk szeretne játszani, le kell mondania magas igényeiről.
A tárgyalások bonyolultak lettek" - nyilatkozta Muricy Ramalho.

A hírek szerint a támadó csak a Santosban tudja magát elképzelni, pedig több brazil csapat is érdeklődött utána, többek közt a Flamengo is, akikkel egyébként majdnem megszületett korábban az egyezség.
Továbbá az Atletico Mineiro is leigazolná, ahol csapattársa lehetne Ronaldinhonak is, másik még a Fluminense lenne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr324999469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása