Friss topikok

Bejegyzések

Még egy mérkőzés az előszezonban a Derthona ellen

kovanski 2013.08.14. 18:11

A Milan hivatalosan is bejelentette honlapján, hogy felkészülési mérkőzést játszik az olasz negyedosztályban szereplő Calcio Derthona ellen. A mérkőzést augusztus 17-én rendezik Milanelloban.

milanello.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A Rossoneriknek gyakorlatilag véget ért a felkészülési időszak az amerikai túra alkalmával, azonban a vezetőség még egy mérkőzést szervezett meg a sorsdöntő Bajnokok Ligája selejtezős mérkőzés előtt. A mérkőzés segíthet a játékosoknak formában maradni, hiszen az utolsó mérkőzést a fiúk augusztus 8-án játszották le.

Az 1908-ban alapított olasz ellenfél az előző szezont a negyedosztályban a 8. helyen zárta, tehát oszlopos tagja ennek a bajnokság alacsonyabb osztályainak. A mérkőzést várhatóan a Milan nem teljes kerettel tudja majd végig játszani, hiszen rá pár nappal érkezik a holland utazás Eindhovenbe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr265460760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása