Friss topikok

Bejegyzések

Bonera szeretne hosszabbítani

kovanski 2013.04.28. 10:48

A Milan 31 éves hátvédje, Daniele Bonera egy nyilatkozatában megfogalmazta, hogy boldog és elégedett jelenlegi csapatában és meg szeretné hosszabbítani idén nyáron lejáró szerződését.
Összesen 5 játékosnak fog lejárni a szerződése, a vezetőség májusban ül le tárgyalóasztalhoz a hosszabbításokról.

602-0-20121114_173940_2FDDAB59.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Az idei szezonban a hátvéd mindössze 16 mérkőzésen lépett pályára, többnyire akkor, ha a hátvédsor oszlopos tagjai, Philippe Mexés avagy Cristian Zapata hiányoztak eltiltás vagy sérülés miatt.


Bonera a napokban nyilatkozott a La Gazzetta dello Sportnak: "Otthon érzem magamat itt és a csapatnál. Már hét esztendeje a Milan rendelkezésére állok, így érthető az, hogy nagyon szeretnék maradni. A csapat rengeteg változáson ment keresztül, érkezett több fiatal tehetség. Feladatomnak érzem, hogy az eddig kialakult tapasztalataimat és rutinomat átadhassam nekik."

Bonera 2006 nyara óta a Rossonerik tagja, ez idő alatt összesen 163 tétmérkőzésen vehette fel magára a piros-fekete mezt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr745250672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása