Friss topikok

Bejegyzések

HIVATALOS: Mario Balotelli a Milan játékosa!

kovanski 2013.01.29. 17:26

A mai napon vált hivatalossá MARIO BALOTELLI leigazolása.
Hosszú huzavona után végül megszületett a megállapodás a Milan és a Manchester City csapata között.

Mario+Balotelli+UEFA+EURO+2012+Matchday+16+STc6mVyPOhKl.jpgA játékos a holnapi napon érkezik Milánóba az orvosi igazolásokra, majd írja alá szerződését.
Az olasz támadó 4 millió eurót fog keresni csapatunkban bónuszok nélkül.

A magas árat a Rossoneri 5 részletben fogja kifizetni az angol csapatnak, így is csökkentve a hirtelen kiadás kockázatát

Az eddig elhangzott információk szerint Balotelli 2017 nyaráig ír alá a Milan csapatához, akiknek gyerekkora óta nagy szurkolója.

Mario Balotelli első nyilatkozata a Milan csapatában (~20 óra): "Megérkeztem álmaim csapatába, már kis srác korom óta vágyom ide. A célom, hogy minél többet játsszak.
El Shaarawy és Niang? Örülök nekik."

A hírek szerint az olasz tehetség a Manchester Cityben is használt 45-ös mezszámot választotta, mivel a 9-es mezszámot már Alexandre Pato használta, és nem választhatta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr535051493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása