Friss topikok

Bejegyzések

Silvestre színt vált erre az idényre

kovanski 2013.08.04. 13:30

A Milan hátvédet igazolt a nyáron és nem is kellett sokat menni a játékosért tárgyalni. Nem hosszadalmas, szinte első találkozásra el tudta csábítani a rivális Internazionale labdarúgóját egy évre, Matías Silvestre a legújabb igazolás.

169669.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Adriano Galliani a játékost kölcsönbe szerezte meg, így a hátvéd 2014 nyaráig szolgálja majd a klubot. Ára 1 millió euró volt, viszont a sorozatos hátvédsérülések megkívánták a játékos szerződtetését. A védelemből kidőlt a szezon előtt De Sciglio és Abate még a Konföderációs Kupán, míg Mexés és Vergara a felkészülési időszak alatt szedtek össze hosszabb sérülést. Utóbbi a legutolsó mérkőzésen egy vállsérülés miatt lesz kénytelen kihagyni legalább egy hónapot.

Silvestre hasznos tagja volt az Internek, előtte a Palermo játékosa volt. A válogatott játékos az előző szezonban 9 tétmérkőzésen lépett pályára, jelenlegi értéke a Transfermarkt szerint 5,5 millió euró körüli.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr245444552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása