Friss topikok

Bejegyzések

HIVATALOS: Alexandre Pato a Corinthians játékosa!

kovanski 2013.01.04. 16:06

A brazil Corinthians csapata bejelentette hivatalos honlapján ALEXANDRE PATO leigazolását.
A hivatalos összeg 15 millió euró, melyet nem azonnal fizetnek.

Corinthians-Alexandre-Pato-Foto-Divulgacao_LANIMA20130103_0144_1.jpgAdriano Galliani 2012 utolsó napjaiban még Brazíliában tartózkodott, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb összeget harcolja ki a brazil támadóért.
A hivatalos megállapodás január 3-án 22 óra után nem sokkal született meg.

A rossoneriblog szerint a játékos játékjogának 60%-a a most átigazolt csapatnál, 40%-a pedig magánál Patonál maradt, és a szerződés egyik záradéka szerint csapatunknak visszavásárlási opciója van a játékosra.

Pato a sao paulo-i alakulatnál 4 éves szerződést írt alá, és új klubjában előzetes információk szerint a 7-es mezszámot fogja viselni.

"Nagy köszönettel tartozom az elnök úrnak, Silvio Berlusconinak, a klubnak és a szurkolóknak, akik támogattak engem. Visszaigazoltam Brazíliába, mert szeretnék többet játszani, erre talán meg lesz az esély. Sosem fogom elfelejteni azonban a Milant, és örökké a Milan szurkolója maradok"- nyilatkozta a játékos.

Karrierje a Milanban nem sikerült rosszul, hiszen 2008 óta összesen 150 tétmérkőzésen szerepelt, melyeken 63 találatot szerzett.
Összesen egy Scudettót és egy Szuperkupát nyert a csapattal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr734998051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása