Friss topikok

Bejegyzések

Rangadó dönthet a helyezésekről

kovanski 2013.04.21. 10:11

Ma este rendezik meg a 33. forduló utolsó mérkőzését, melyen a Juventus fogadja Torinóban a Milant.
A szuper rangadó előtt megszólalt a ké
t csapat fontos személyei.

Serie-A-Logo-300x240.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adriano Galliani nyilatkozott a Gazzetta dello Sportnak a Juventusról és a rangadóról:
"A Juventus két éve ért fel a legmagasabb szintre, az előző szezonban kiélezett harcot vívtunk velük a legutolsó pillanatig. A legutóbbi 24 fordulóban pontegyenlőséggel állunk Conte csapatával, és hiszem azt, hogy vagyunk olyan erősek, mint a zebrák. A következő szezonban is egymással fogunk harcolna, csak most nem 15 pont hátrányban 8 forduló után, tudtuk, hogy hatással lesz a klubra a játékosok távozása."

Antonio Conte reagált Galliani nyilatkozatára: "Ez igaz, erős a Milan csapata a sok igazolásnak köszönhetően. Azonban a papírforma nagyon könnyen borulhat, és felhívnám arra a figyelmet, hogy a Rossonerik az utóbbi 2 évben nem tudtak nyerni Torinóban és a stadionunkban. Minden a pályán fog eldőlni."

A csapatok sorsa és helyezése könnyen elképzelhető, hogy ettől a mérkőzéstől függ, hiszen a bajnokság vége meglehetősen közeleg, ez már a 33. forduló. Ezzel a mérkőzéssel együtt a csapatoknak még 6 találkozón kell megmérettetni magukat más csapatokkal, így a maximálisan szerezhető pontszám a 18. A Juventus az első helyen áll a tabellán, előnye a második Napolival szemben már 9 pontra rúg.

Csapatunk a bronzérmes pozícióban helyezkedik el, hátránya a Napolival szemben 4 pont, mely nem tűnhet soknak, de amennyiben a Milan nem szerez a mai nap végén pontot, ez a különbség könnyen 7 pontra növekedhet. A nápolyiak hazai pályán fogadják délután a Cagliari csapatát, tehát nagy valószínűséggel a hazaiak győznek. A pontszerzés vagy esetleges győzelem tehát nagyon fontos lenne a Rossonerik számára, izgalmas és ígéretes mérkőzésnek nézünk elébe. Kezdés 20:45-kor!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr15237154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása