Friss topikok

Bejegyzések

HIVATALOS - Matri a Milan játékosa!

kovanski 2013.08.30. 14:49

A Juventus támadója és korábbi Milan-játékos, Alessandro Matri hivatalosan is a Rossonerik kátékosa lett. Az olasz válogatott csatár már régóta terítéken van a vezetőség szemében, most sikerült a leszerződtetése végleg.

Matri Alessandro.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A 29 éves futballista a hírek szerint körülbelül 11 millió euróért váltott csapatot és öltözött át piros-feketébe. A hivatalos bemutatás már meg is történt a Via Turatin, azaz a Milan főhaduszállásán. A támadó érkezésével nagy valószínűséggel a Primavera csapattól felhozott Andrea Petagna kölcsönbe fog más csapathoz távozni. A hírek szerint a Sampdoria csapata lehet a befutó.

Matri a Juventushoz először köcsönbe kerölt 2011-ben a Cagliari csapatától, majd végleg. Ott töltött ideje alatt összesen 85 mérkőzésen lépett pályára, mely idő alatt 36-szor szomorította el az ellenfél hálóőrét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr725484901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása