Friss topikok

Bejegyzések

HIVATALOS: Cristian Zaccardo a Milan játékosa!

kovanski 2013.01.24. 19:27

A napokban egy cserelehetőség híre keringett a napilapokban és az interneten, mely a Milan és a Parma csapatát érintette.
Ebben a cserében Milan oldalról Djamel Mesbah, míg Parma részről Cristian Zaccardo voltak az érintett játékosok.

Cristian_Zaccardo_Parma.jpgKorábban Zaccardo miatt nem valósult meg a váltás, mert a játékos egy hosszú távú szerződést szeretett volna aláírni a piros-feketékhez.
Végül azonban a hátvéd ügynöke, Cristian Moggi bejelentette, hogy megtörténhet a transzfer.

"Ügyfelem karrierjének a csúcspontja a Milan, és örül, hogy egy ilyen neves klubban szerepelhet majd"- nyilatkozta a La Gazzette dello Sport című napilapnak.

A két játékos hivatalos szerződés aláírására még várni kell, hiszen át kell esniük az ilyenkor megszokott kötelező orvosi vizsgálatokon, mely végeztével és sikerességével megköthető a transzfer.

Az átigazolással könnyen meglehet, hogy megnyílt az út Ignazio Abate számára kelet felé, hiszen az orosz Zenit Szentpétervár élénken érdeklődik a jobbhátvéd iránt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr385041701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása