Friss topikok

Bejegyzések

Az előszezon menetrendje

kovanski 2013.06.26. 14:05

Mindig fontos egy csapat számára az "előszezon" több szempontból. Képet ad a csapatnak, a vezetőségnek és természetesen a vezetőedzőnek a csapat jelenlegi állapotáról és állásáról. A vezetőedzők kipróbálhatják a játékosokat, sőt még fiatalabbakat és az újonnan szerzetteket is.

1st-day-back-2012-2013-training-ac-milan-31412746-550-366.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Milan a felkészülést július 8-án kezdi meg az első Milanellos edzés alkalmával, a játékosok a vakáció után ezen a napon találkoznak majd először. Ezek az edzések általában inkább technikaiak és erőnlétiek szoktak lenni, hiszen ez szükséges a játékosok számára a szezonra tekintve.

A nyár első tornája a már jól megszokott TIM Trophy lesz, ahol a Rossonerik a bajnok Juventus és egy újonc, a Sassuolo -első helyen jutottak fel az első osztályba- ellen fognak játszani 45 perces mérkőzéseken. A Sassuolo az idei évben az Intert helyettesíti majd. Az utóbbi két évben ezt a kisebb tornát és a trófeát a Juventus tudta megnyerni.

Július 27-én a Milan a spanyol Valencia vendége lesz egy felkészülési mérkőzés alkalmával, a játékosok a Mestalla Stadiumba repülnek majd. Ezután a cspat részt fog venni az első AUDI Kupa mérkőzésén 30-án, az ellenfél az angol Manchester City lesz. A következő napon a triplázó Bayern München ellen méri össze a Milan erejét.

A Milan a továbbiakban is bőven ad okot az előszezonban való követésre a szurkolóknak, hiszen a következő napokban újabb tornán vesz majd részt a piros-fekete alakulat. Az Egyesült Államokba repül a csapat, ahol a Chelsea, az Everton, a Juventus, a Real Madrid és a Los Angeles Galaxy ellen is fog mérkőzni.

Az első tétmérkőzése a Milannak ezúttal előbbre került a tavalyi évhez képest, hiszen a csapat a harmadik helyen zárta az előző szezont. Ez által selejtező mérkőzést kell játszania a Bajnokok Ligájában, amely visszavágós mérkőzés augusztus 20-án vagy 21-én (első mérkőzés) és 27-én vagy 28-án (visszavágó mérkőzés) kerül megrendezésre, az ellenfélt majd később sorsolják ki, hiszen előbb az alacsonyabb selejtező mérkőzések kerülnek megrendezésre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr545379033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása