Friss topikok

Bejegyzések

Utolsó lendület Honda megszerzéséért

kovanski 2013.07.20. 13:25

Az orosz átigazolási piac bezárása hamarosan eljön, így a japán Honda Keiszuke megszerzésére már csak napok vannak hátra. A Milan érdekelt abban, hogy már a nyáron értékesítse a középpályást.

 

 Keisuke+Honda+PFC+CSKA+Moskva+v+FC+Spartak+SRaBBRnn89Tx.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 A Milan egyes számú jelöltje kijelentette, hogy a cél az érkezésre a nyári mercato számára -Adem Ljajic már nem cél, mert hosszabbítani fog a napokban a Fiorentina csapatával és Robinho szerződéshosszabbítást vállalt a Milannal is.

Honda ügynöke, aki egyben testvére is úgy tervezte, hogy egy FIFA ügynök, Daniele De Vecchi segítségével Oroszországba repült pénteken, hogy tárgyaljon a CSKA csapatával a játékos jövőjéről.
A találkozóra azonban nagy valószínűséggel hétfőn kerül sor, mely a nyáron az utolsó találkozás is lehet.

Eddigi információk szerint a CSKA és a Milan igényei között jelentős szakadék van, ugyanis míg a Rossoneri 2 millió eurót szánna az átigazolásra, az orosz csapat 4 millió eurót szánna a játékos eladására, értékesítésére. A CSKA számára ez az utolsó alkalom, hogy pénzt csiholhasson ki a játékos eladásával, mivel szerződését nem hosszabbítja meg a japán irányító.

Hiro Honda és Daniele De Vecchi a Sky Sport Italia szerint optimistán tekintenek a találkozóra, míg a La Gazzetta szerint a Via Turati nem határozottan bizakodó. Legrosszabb esetben a 27 éves válogatott játékos januárban érkezik a csapathoz a téli átigazolási időszak alkalmával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr855416193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása