Friss topikok

Bejegyzések

Még semmi sem dőlt el a Barcelona ellen

kovanski 2013.02.22. 15:59

Bár csapatunk megnyerte szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő mérkőzés első találkozóját, a heheze még mindig a Rossonerire vár.
A 2-0-ás előny megfelelő, de a katalánoknál meglehetősen nehéz lesz kiharcolni a továbbjutást az eddig felmért statisztikák alapján is.

2013-02-20_MILAN-BARCELONA_27.v1361400237.JPGAz eddigi statisztikák szerint a Barcelona sok gólt lő hazai pályán mind a Bajnokok Ligájában, mind a spanyol bajnokságban a Nou Campban, így maradtak nyitott kérdések a párharc kimenetelére vonatkozóan.

Átlagban a gránátvörös-kékek 3,2 gólt tudhatnak magul mellett a mérkőzéseken, bár a támadójátékukból a San Siróban nem tudtak megmutatni sokat a Milan remek védekezésének köszönhetően.

A katalán csapatnál majdhogynem biztosra veszik, hogy a csapat tovább jut a Rossonerik ellen, erre egy adott nyilatkozat is enged okot adni:
Cesc Fábregas: "Bármennyit ré tennék, hogy fordítani fogunk hazai pályán a Milan ellen.
A Barcelona nem olyan kaliberű csapat, mely veszítene és ezt meg is fogják mutatni."

Korábban a tavalyi szezonban a Barca a negyeddöntőben 3-1-re verte a Milant 2012-ben, mely eredmény most a piros-feketék tovább jutását eredményezné.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr875098744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása