Friss topikok

Bejegyzések

A mai TIM Kupa programja

kovanski 2013.07.23. 13:47

A mai napon rendezik meg a hagyományos nyári felkészülési tornát, a TIM Kupát. Ezen a kis tornán három olasz csapat mérkőzik meg egymással egy félidős mérkőzéseken. A 2013-mason a rekordgyőztes rivális Internazionale helyett az első osztályban újonc Sassuolo szerepel majd.

trofeotim-300x225.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az este 20:45-ös kezdéssel csapatunk kezd a bajnoki címvédő Juventus ellen, mely ismerve a történteket elég pikánsnak ígérkezik. Persze ez egy felkészülés jellegű torna, így a két csapat nem a legjobb keretét fogja felvonultatni egymás ellen.

Azután érkezik meg a Sassuolo első mérkőzése is, hiszen 21:45-kor a Juventus ellenfele lesz. Olyankor ismerhetjük meg közelebbről a kis csapatot és az általa képviselt erőviszonyokat és stílust. Érdekes mérkőzésnek ígérkezik ez is.

A torna befejezéseként újra játszani fog csapatunk 22:45-ös kezdéssel a megmaradt Sassuolo ellen, hiszen így játszik mindegyik csapat mindegyikkel. Csapatunknak ezen a nyáron ez lesz a harmadik ellenfele a felkészülés során, persze nem teljes értékű mérkőzés lesz. Bizonyos szempontok szerint ez a második mérkőzés második félideje.

Massimiliano Allegri ki is jelölte a tornára utazó keretét, a Konföderációs Kupán szereplő játékosok természetesen még nincsenek a keretben, hiszen ők a holnapi edzés alkalmával térnek vissza a csapatba. A keret:

KAPUSOK: Christian Abbiati, Marco Amelia, Gabriel;

VÉDŐK : Luca Antonini, Daniele Bonera, Kevin Constant, Philippe Mexés, Cristian Zaccardo, Cristian Zapata;

KÖZÉPPÁLYÁSOK : Kevin-Prince Boateng, Bryan Cristante, Urby Emanuelson, Nigel De Jong, Antonio Nocerino, Andrea Poli, Mario Piccinocchi, Rodney Strasser, Bakaye Traoré;

TÁMADÓK : M’Baye Niang, Nnamdi Oduamadi, Andrea Petagna, Kingsley Boateng, Robinho.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr145420407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása