Friss topikok

Bejegyzések

Ma rajtol a szezon - Allegri felkészültnek látja a csapatot

kovanski 2013.08.20. 14:54

A Milan számára a mai napon kezdődik el a várva várt szezon, mely egyből egy rendkívül fontos és sorsdöntő találkozóval kezdődik. A legrangosabb európai kupa, a Bajnokok Ligája selejtezőkörének mérkőzései lesznek.

556496_324476021023284_729706606_n.jpg

 

 

 

 

 

 

A mérkőzést megelőzően a Milan vezetőedzője, Massimiliano Allegri nyilatkozott a sajtónak és beszélt a jelenlegi dolgok állásáról: "A PSV felkészültebb csapatunknál. Ez a találkozó hasonló az egyenes kieséses szakaszhoz, mert 180 percig tart jó esetben. Az egyetlen különbség a két csapat között az, hogy a hollandoknak előbb kezdődött a szezon, így felkészültebbek" - kezdte a nyilatkozatot az olasz szakember.

"A PSV már túl van három bajnokin, ráadásul azokat rendre meg is nyerte. Mi emiatt edzettségben le vagyunk maradva az amúgy is erős eindhoveni klubtól. Mi viszont felkészülési mérkőzéseken játszottunk Európa legjobb csapatai ellen, így nem szabad leírni minket soha. Sajnos nem számíthatok sok játékosomra, de vannak biztató dolgok is a történetben."

Massimiliano Allegri beszélt a játékosok helyzetéről is: "Balotelli? Sérülése már a múlté és rendkívül fontos szerepet tölt be a csapatban. Sajnos Giampaolo Pazzini októberig nem épül fel, így még nagyobb munkát kell majd végeznie elől. Alkalmasnak érzem őt a feladatra, de azért vannak lehetséges opciók a keretbe, mint például Andrea Petagna. Egyetlen probléma, hogy ő nemzetközi szinten még tapasztalatlan."

"Az Angliából visszatérő Urby Emanuelson viszont nagyon elszántan és jól játszott a felkészülések során, így bővültek a lehetőségek száma számomra. Bebizonyította, hogy fizikálisan és fejben is rendben van, számítok rá belső vagy szélső hátvédként is egyaránt. Majd meglátjuk, hogyan alakul a történet, alkalmasnak érzem az egész csapatot és a játékosokat ennek a nehéz feladat megoldására."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr75468195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása