Friss topikok

Bejegyzések

A mercato lassan kezdődik

kovanski 2013.06.04. 21:47

A nyári átigazolási piac, azaz olasz nyelven: mercato lassan kezdetét veszi, s máris sok pletykát, hírt és találgatást lehet hallani mind az érkezők és a távozók oldalán. A Milan pénzügyei a hírek szerint rendeződtek, így egy teljesen kiegyensúlyozott átigazolási időszak következhet.

contract.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÍME NÉHÁNY BIZTOSNAK TŰNŐ ÉS LEHETSÉGES IGAZOLÁS:

- A pletykák szerint a francia élvonalba feljutó és mostanság pénzügyileg tehetős Monaco csapata -több sztárigazolás után- ajánlatot tett a Rossoneriknek Kevin-Prince Boateng játékjogáért. Eddigi információk szerint a klub 12 millió eurót ajánlott csapatunknak, de a vezetőség legalább 15 millió eurót szeretne kapni a ghánai középpályásért. Ennek érdekében Adriano Gallianiék visszaküldték az ajánlatot a monacói elnöknek és csapatának.

- A Milan nem tart igényt a hivatalosan Barcelona, de formálisan Roma csapatától kölcsön vett Bojan Krkic játékjogára. Az opciós jogot megtagadva a Milan vezetősége nem szeretné kivásárolni a támadót a katalán csapattól, akik egyes információk szerint vissza várják szerb játékost. Meg nem vétele jelezhet több dolgot is, például azt, hogy az átigazolási szezon alatt a vezetőségnek más tervei vannak a támadósor erősítésére -Cerci és Matri is szóba jött.

- Csapatunkat hírbe hozták egy japán középpályással, aki nem más, mint Keiszuke Honda. Egyes információk szerint a CSKA Moszkva irányítója iránt érdeklődik a Milan. A 27 éves játékos megvételével csapatunk többszörösen is jól járna: betöltené a már régóta hiányos pozíciót és lehetőséget adna az olasz futball és az AC Milan csapatának népszerűsíre Ázsiában. A játékosnak idén jár le a szerződése, melyet nem szeretne meghosszabbítani. Így annak a lehetősége is fennáll, hogy Adriano Galliani csak januárban szeretné megszerezni őt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr645344450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása