Friss topikok

Bejegyzések

Milan-Cagliari 3-1

kovanski 2013.09.01. 22:46

A Milan újabb kihívása a bajnokságban következett be az első hazai mérkőzésen az idei bajnokságban. A második forduló alkalmával a vezetőedző, Massimiliano Allegri korábbi csapatával csapott össze a Rossoneri. A keret tagja volt a két legújabb szerzemény, Matri és Birsa is.

4. MILAN-CAGLIARI.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A hivatalos kezdő csapatok:

MILAN (4-3-1-2) - M. Allegri :
Abbiati - Abate, Mexés, Zapata, Emanuelson - De Jong, Poli, Muntari - Montolivo - Balotelli, Robinho.

CAGLIARI (4-3-3) - :
Agazzi - Dessena, Ariaudo, Rossettini, Murru - Nainggolan, Conti, Ekdal - Cabrera, Pinilla, Sau.

Az első félidőben a Milan szeretett volna bizonyítani a Bajnokok Ligája csoportkörébe való bejutást követően és a szezonkezdetet szerette volna a szurkolókkal elfelejtetni. Ennek megfelelően csapatunk viszonyla korán, már az első 10 percben vezetett Robinho révén. A csapat nem állt meg és tovább fűtve a félidő végén 2-1-re vezetett. A további találatokat Milan oldalról Mexés, Cagliari oldalról Sau szerezték.

A második félidőben a Milan dominált főként, átvette a mérkőzés irányítását. Egyre inkább támadó szellemű lett a csapat, a mérkőzés 67. percében debütált Alessandro Matri, akit Adriano Galliani a napokban szerződtetett le a korábbi akaratoknak megfelelően. A végső győzelmet megszerezte a csapat, a végeredményt Mario Balotelli állította be a 62. percben, amikor betalált Agazzi kapujába.

A Milannak ezzel két forduló elteltével 3 pontja van, mellyel a tabellán a 6. helyezést foglalja el, a gólok aránya 4-3-ra alakult ezzel az eredménnyel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr445488351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása