Friss topikok

Bejegyzések

HIVATALOS - Kaká hazatért!

kovanski 2013.09.02. 15:13

A Milan hivatalos honlapján jelentette be, hogy egykori játékmestere, Ricardo Kaká visszatért három esztendőt követően a piros-feketékhez. A játékosért nagy huzavona alakult ki már több hónapja a Milan és a Real Madrid között.

images_2.jpg

 

 

 

 

 

 

Vasárnap Adriano Galliani Spanyolországba repült a játékosért, tárgyalt a fővárosi csapat elnökével, Florentino Perezzel. A tárgyalások sikeresnek bizonyultak, így a tegnapi nap alkalmával olyan hírek jelentek meg, hogy a mai napon mutatja be a Rossoneri hivatalosan is a brazilt -ezt a hírt a mi oldalunk is megírta.

A hírek szerint Ricardo Kaká a mai napon szállt le Milánóban repülőgéppel dél környékén. A hivatalos szerződésaláírás azonban még hátra van, az orvosi vizsgálatokon részt vett korábban a 31 éves középpályás. Ricky az utazás előtt nyilatkozott a sajtónak: "Nagyon örülök, hogy újra a Milan játékosa lehetek. Hosszú idő után végre hazatérek. Köszönöm a szurkolóknak és a csapattársaimnak a sok bíztatást és levelet."

A hírek szerint a brazil játékmester két évre írt alá a Milanhoz, és bónuszok nélkül 4 millió eurót kereshet ez idő alatt. Az elvártaknak megfelelően Ricardo Izecson dos Santon Leite a 22-es mezszámot fogja viselni, mely egybeforrt az ő nevével a csapatban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr755489252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása