Friss topikok

Bejegyzések

Honda a télen érkezik

kovanski 2013.07.23. 22:33

A mai tárgyalás a CSKA Moszkva és a Milan között Honda azonnali leigazolásáról szólt, mely magyar idő szerint 18:00-kor kezdődött el. A játékosért előzetesen ügynöke, Hiro Honda és Adriano Galliani is küzdött július 23-án.

Bertolak-ke-Madrid-CSKA-Bawa-Honda-dan-Akinfeev_duniasoccer615.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jelenlegi csapata, az orosz fővárosi CSKA nemet mondott a Rossoneriknek, tehát a játékos legelőbb csak a télen érkezhet a csapathoz. Az orosz vezetőség indoka a vétel meghiúsítására az volt, hogy akit a csapat a japán játékos helyettesítésére vett, a bolgár Georgi Milanov megsérült, így posztja üresen maradna.

A hír többszörösen kedvezőtlen a Milan számára, mivel először is a japán játékos nagyszerűen irányítja csapatát és játéka nagyon hasznos szokott lenni. Másodszor a CSKA így tudja őt használni a Bajnokok Ligájában, így Hondával ugyan az fog megesni, mint a tavalyi téli átigazolási időszakban Mario Balotellivel, tehát nem játszhat majd a piros-fekete mezben a sorozatban.

A La Gazzetta szerint a Hiro Honda és Daniele De Vecchi a napokban fogja elhagyni Moszkvát, de további találkozás még várható a két csapat képviselői között. Azonban egy biztos, nagyon szűkre kell fogni a tárgyalásokat, mert az orosz átigazolási időszak hamarosan bezárja kapuit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr265422240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása