Friss topikok

Bejegyzések

Nem tiszta az Allegri-helyzet

kovanski 2013.05.07. 17:29

Az előző pletyka szintű hírek után, melyek már elkönyvelték Allegri távozását a Milan csapatától abszolúte pozitív irányba vették az utat a napokban.

conline-news.it_Massimiliano-Allegri.jpg

Eddig köztudottan a szakember mellett a többség állt, többek között több jelenlegi Milan-játékos, a szurkolók és Adriano Galliani is. Ellene viszont a legbefolyásosabb és a legfontosabb döntéssel bíró személy érvelt, méghozzá Silvio Berlusconi.
Max Allegri marasztalásáért több a Milanban játszó futballista is felszólalt, többek között Mario Balotelli és Stephan El Shaarawy is. A Rossonerikért szorító drukkerek minden mérkőzésen a vezetőedzőnek címzett transzparenseket készítenek, melyekben kifejezik Allegri melletti kitartásukat.
A piros-feketék alelnöke, Adriano Galliani is marasztalná az olaszt, eddig több olyan nyilatkozatot is megejtett, melyben ennek helyt adott többek között.

Az ellenérv eddig az elnöktől, Silvio Berlusconitól érkezett. Köztudottan nem jó a kapcsolat közte és Allegri között már hosszú idők óta. Szerinte a szakember sok esetben nem tudta kezelni viszonyát a nagyszerű klasszisokkal, mint például Ronaldinhoval és David Beckhammel is.

Azonban nem rég egy olyan hír látott napvilágot, mely arról szól, hogy a többségnek sikerült meggyőzniük Berlusconi elnök urat arról, hogy a következő idénye(k)ben megfelelő lesz a jelenlegi edzőt a padon és a csapat mellett tartani.
Az információkat a Gazetta dello Sport adta ki, melyek egy esetleges további két évre szóló kontraktusról szólnak, amennyiben a csapatnak sikerül megszereznie a bajnokság 3. helyét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr695286720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása