Friss topikok

Bejegyzések

Számunkra lezárult a téli mercato

kovanski 2013.01.31. 20:25

Ma 19 órakor a Milan számára lezárult a téli mercato, így egy kis összegzés a játékosmozgásokról:

a_szerzodest_felbontjuk_felmondjuk_megszuntetjuk___mikor_mi_a_helyes-00011544-szerzodes-megszuntetese.jpg-Akik távoztak:
1, Djamel Mesbah ~28 éves~ (Parma), egy csereüzlet alkalmával.
Az olasz középmezőnyben szereplő Parma együttese szélső hátvédet szeretett volna, így köttetett meg az üzlet.

2, Alexandre Pato ~23 éves~ (Corinthians, 15 millió euró), a brazil játékos szeretett volna visszatérni szülőhazájába, így megkérte a vezetőséget, hogy adjanak túl rajta.
Hosszú tárgyalások után végül Adriano Galliani alelnöknek sikerült több pénzért eladnia a támadót, mint amennyit eredetileg adott volna érte a brazil csapat.

3, Rodnes Strasser ~22 éves~ (Parma, kölcsön), rögtön Mesbah eladása után a Parma bejelentkezett a Milan fiatal középpályásáért is.
Az üzlet már aznap megköttetett.

4, Mattia Valoti ~19 éves~ (Albinoleffe, kölcsön).

5, Francesco Acerbi ~24 éves~ (Genoa), azért távozott, hogy a genovai csapat odaadja Kévin Constant fele játékjogát csapatunknak.
A játékos nemigen tudott beilleszkedni Allegri keretébe, ezért a hirtelen váltás.

6, Urby Emanuelson ~26 éves~ (Fulham, kölcsön), a Premier League középcsapata vette kölcsön nyárig a Milan holland játékosát a mai napon.

7, Carmona ~20 éves~ (Real Zaragoza, kölcsön), a spanyol kis csapat szintén a mai napon és nyárig szerezte meg a fiatal középpályásunkat.

8, Ferdinando Coppola ~34 éves~ (Torino), nem tudni, hogy kölcsön vagy végleg-e.

 

-Akik érkeztek:
1, Cristian Zaccardo ~31 éves~ (Parma), a játékoscsere miatt, érte Mesbah játékjogát adtuk.
Viszonylag pozitív transzfernek mondható, mivel a 31 ébes játékos sok rutinnal rendelkezik, és több poszton is képes játszani. a hátvédsoron a középpályasoron is.

2, Riccardo Saponara ~21 éves~ (Empoli, 4 millió euró), nyáron fog érkezni a játékos, mert csak a fele játékjoga van meg a Milannak.

3, Mario Balotelli ~22 éves~ (Manchester City, 22 millió euró), a gyerekkora óta Milan drukker olasz támadót már nagyon rég szerettük volna megszerezni, és erre most alkalom nyílt.
Adriano Gallianinak sikerült megállapodnia az angol csapat vezetőivel, hogy adjanak túl a kissé balhés játékoson.
Csapatunk a nagy összeget összesen 5 részletben fogja kifizetni a Citynek.

4, Bartosz Salamon ~21 éves~ (Brescia, 3,5 millió euró), a fiatal tehetség hátvéd teljes játékjogát sikerült a mai napon megvenni a Rossoneriknek, így nem kell nyárig várni az érkezésére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr435055643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása