Friss topikok

Bejegyzések

Minden kezdődik elölről Kaká ügyében?

kovanski 2013.01.22. 15:11

Korábban a tegnapi napon jelentette be Adriano Galliani, hogy nem sikerült megegyezni a Real Madrid csapatával KAKÁ átigazolásáról bizonyos adózási gondok miatt.
A 30 hónapos kölcsön vétel után szerettük volna megszerezni ingyen a játékost, de erre a Madrid csapata egy teljesen más ajánlatot tett...

175538hp2.jpg

A spanyol alakulat egy 24 hónapos kölcsön vételre szerette volna ráterelni az ügyet, majd azután szeretett volna a játékosból egy kis profitot szerezni, ugyanis a szerződés kitöltése után a Milannak meg kellett volna vásárolnia a játékost 7 millió euróért.
Ezek a tárgyalások a tegnapi napon megszakadtak és nem folytatódtak, miután csak a Királyi Gárdával nem sikerült a megállapodás.

Azonban a spanyol csapat kijelentette, hogy 12 millió euróért megválna a brazil játékmestertől, ezért a mai napon egy újabb találkozás várható a játékos átigazolásának ügyében.
Egyes olasz lapok szerint a Madrid legalább 12 milliót szeretne kapni, de mások szerint ez az összeg lehet akár 20 millió is.

A Sky Sport Italia szerint az igazi esély a játékos visszaszerzésére mégis csak nyáron lehet igazi esély, de a januári átigazolás sem elképzelhetetlen, akár az utolsó pillanatokban is nagyban változhat a helyzet a játékosról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr925035089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása