Friss topikok

Bejegyzések

HIVATALOS - Boateng a Schalke játékosa!

kovanski 2013.08.30. 14:02

A német első osztályban szereplő és Szalai Ádámot foglalkoztató Schalke hivatalos honlapján jelentette be a délelőtt folyamán, hogy Kevin-Prince Boateng orvosi vizsgálatokra jelentkezett a csapatnál. Ezután érkezett a megdöbbentő bejelentés.

Ghanaian-midfielder-Kevin-Prince-Boateng.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hivatalos bejelentés percekkel ezelőtt történt meg, körülbelül 1 óra felé. A ghánai támadó középpályás teljesen váratlanul igazolt a Bundesliga bajnokságába, semmiféle előjele nem volt. A Bajnokok Ligája mérkőzésén is remekül játszó Boateng úgy nézett ki, hogy bebiztosította helyét két góljával a csapatba.

A hírek szerint a német csapat olyan 10-12 millió eurót fizetett a játékosért, hivatalos összeg még a Transfermarkt oldaln sem jelent meg eddig. A nem rég ghána válogatottjába visszatérő játékos már 2010 óta a Milan tagja, mely idő alatt összesen 74 mérkőzésen lépett pályára. A Rossonerik színeiben 10 találatot ért el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr475484833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása