Friss topikok

Bejegyzések

Milan-Barcelona beharangozó

kovanski 2013.02.20. 17:29

A legrangosabb európai kupasorozatban, azaz a Bajnokok Ligájának nyolcaddöntőjében találkozik egymással a Milan és a Barcelona.
Az utóbbi időkben megszokott párharc kimenetelének fő esélyese a katalán csapat.

A mérkőzést a skót nemzetiségű Craig Thomson fogja vezetni:

Craig-Thomson_1771722a.jpg

A 41 éves játékvezető 2003 óta tevékenykedik nemzetközi bíróként, azonban a Bajnokok Ligájában 2006-ban debütált.
Ez idő alatt összesen 16 mérkőzést vezetett, a Milannak még nem volt alkalma az ő vezénylésével játszani, míg a Barcelona csapatának kétszer is vezetett találkozót.
Az arányuk 2 győzelem a skóttal.

A decemberi sorsoláson most a nyolcaddöntőben kaptuk a katalán csapatot, ám a tavalyi szezonban a negyeddöntőben került össze a két csapat, tavaly ilyenkor az Arsenal csapatával találkoztunk, melyen tovább jutottunk.
Mostanság a gránátvörös-kékek jobb formában vannak, a fogadóirodák egyértelműen a mostani mérkőzésen is vendég sikert várnak, azonban nem a forma dönti el a mérkőzéseket.

A két csapat eddig összesen 15 alkalommal mérte össze erejét, melyeket 4 Rossoneri-győzelem, 6 Barcelona-győzelem és 5 döntetlen született.
A gólok 19-22 arányban oszlanak el a két oldalon, tehát ez közel helyezkedik el egymáshoz.
A legutóbbi mérkőzésen 3-1-es győzelmet ért el a most vendégként szereplő csapat, mellyel tovább jutottak a tavalyi évben a BL elődöntőjébe, kiejtve a Milant, akik a tavalyi év legjobb olasz csapataként zárták a Bajnokok Ligáját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr245094502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása