Friss topikok

Bejegyzések

Vergara orvosi vizsgálatokon vesz részt - Milan-játékos lesz

kovanski 2013.05.04. 21:09

A Sky Sport jelentése szerint a Milan újabb kolumbiai hátvédet fog igazolni Cristian Zapata után, de ezúttal egy fiatal tehetséget. Jherson Vergara Amú lesz a Milan harmadik kolumbiai hátvédje a keretben, és mindössze 18 éves.

image.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jelenleg a fiatal játékos a Deportes Quindió játékosa, de ebben a szezonban a Universitao Popayán csapatánál van kölcsönben. A hírek szerint amint vége van a kolumbiai bajnokságnak, a játékos aláír a Rossonerikhez.

A tegnapi napon érkezett volna a futballista Milánóba, de a repülőgépjáratát törölték, így erre csak a mai és a holnapi napon lehet lehetőség. Előzetes hírek szerint hétfőn kerül sor az orvosi vizsgálatra, majd következhet a szerződés aláírása.

A hivatalos bejelentésre nagy valószínűséggel a hónap végéig kell várni, hiszen a kolumbiai bajnokság addig tart majd, annak ellenére is, hogy a csapat -köztük Vergara is- sztrájkol a nem kifizetett bérezés miatt. A jelentések szerint a játékosért a Milan 2 millió eurót áldozott, épp úgy, mint M'Baye Niang támadóért is anno.

"Itt lenni Milánóban fontos és megtisztelő nekem. Ez egy fontos alkalom számomra, ez a karrierem csúcspontja, remélem, meghatározó lesz. Miért választottam a Milant? Mert ez a világ egyik legjobb klubja és én is részese szeretnék lenni a sok Milan-legendának, mint például Paolo Maldini"- nyilatkozta a hátvéd a Sky Sportnak.

"A példaképem? Itt a Milanban Mario Yépes, hiszen ő is kolumbiai, akárcsak én. Beszéltem vele és Cristiannal -Zapata- és nagyszerű barátok vagyunk, szeretnék velük nyerni Scudettokat és Bajnokok Ligáját."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr355281306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása