Friss topikok

Bejegyzések

Allegri bízik a fiatalokban - nem kér új támadót

kovanski 2013.08.15. 14:22

A hírek szerint a vezetőedző, Massimiliano Allegri nem szeretne új támadó játékost kapni, holott a Milan vezetősége felajánlotta neki a lehetőséget. A szakember jelenleg a Primavera csapatból felemelt játékosokra szeretne építeni.

milan_allegri_ansa_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Az amerikai felkészülési tornán balszerencsés Balotelli-sérülés után kérdezte meg maga Adriano Galliani a mestert, hogy szüksége lenne-e egy kölcsönjátékosra arra a posztra, de Allegri határozott nemmel felelt, mert meg van a hite a fiatal Petagnaban. A játékos amúgy a felkészülési időszak alatt is jól mozgott és egyszer megzörgette az ellenfél hálóját is.

A Milan kölcsönajánlatot tett a Bayern München támadójáért, Claudio Pizarroért is, de az üzlet pont ezek miatt nem jöhetett létre. A hírek szerint a távozni akaró perui játékos szívesen lett volna Rossoneri-játékos. A pakliban volt még Marco Borriello és Maxi López neve is a lehetséges transzferekben.

Sokat beszélt a két szakember a támadószekció kérdéséről, ugyanis Balotelli és Pazzini sem elérhetőek jelenleg sérülés miatt, a legfrissebb hírek szerint Giampaolo Pazzini októberig lesz a pályán kívülre szorítva, míg Mario Balotelli a tegnapi olasz válogatott szereplést sem tudta vállalni. A voks azonban a 18 éves játékosnak ment.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr315461959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása