Friss topikok

Bejegyzések

Előjött újra Kaká átigazolása

kovanski 2013.06.02. 09:58

A már jól megszokott újabb Kaká-transzfer lehetősége újra előjött a nyárra vonatkozóan. A Milan utolsó Aranylabdásának vissza hozatala eddig minden átigazolási időszakban szóba jött, amióta távozott a Real Madrid csapatába.

Kaka 2013_.jpg

Ezúttal a spanyol fővárosi csapat elnöke, Florentino Pérez ki szeretné szórni José Mourinho távozásának alkalmából az általa foglalkoztatott játékosokat. Így merült fel a brazil játékmester távozásának lehetősége.

Ára jelentősen csökkent, mivel a Real Madrid csapatánál tehetségéhez és játéktudásához képest kevés játéklehetőséget kapott. Jelenlegi ára körülbelül 9 millió euró körül mozog, ennyiért vihető a Ricardo Izecson dos Santos Leite névre hallgató labdarúgó.

Florentino Pérez elnök egyik nyilatkozata alapján, aki érdemi ajánlatot tesz Kaká átigazolásának ügyében, az megkaphatja a játékos játékjogát a spanyol csapattól. A hírek szerint a Milan mellett az angol Arsenal csapata is szeretné keretében tudni a 31 éves játékost.

 

Forrás: foci-live.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr225339878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása