Friss topikok

Bejegyzések

Véget értek a Robinho körüli kérdések sorozata

kovanski 2013.07.18. 23:24

A sok híresztelés és több havi pletykák után végül július 18-án pont került a Robinho-ügy végére. A brazil játékos biztosította helyét a Milan keretében és szerződést hosszabbított.

 

robinho.jpg

 

 

 

 

 

 

 A brazil támadót egyre gyakrabban boronálták össze a Santos csapatával, majd miután többszöri tárgyalások után a kapcsolat a két klub között megszakadt, a francia Monaco is szóba került az olasz lapok és internetes oldalak szerint.

Az ügynek végül egyetlen momentummal szakadt meg a menetelése, miután Robinho ügynökével -aki egyben édesapja is- együtt meghosszabbította kontraktusát 2016 nyaráig. Ebben a kérdésben végül Adriano Galliani is egyet értett az érdekekről, már az első tárgyalás sikerrel zárult az ügyben.

Az acmilan.com-nak adott nyilatkozatban vált hivatalossá a hosszabbítás és az a tény is, hogy a futballista belement a jelentős fizetéscsökkentésbe is, hogy maradhasson végül Massimiliano Allegri irányítása alatt. Még kérdéses, hogy a játékos utóbbi gyengébb formája folytatódik-e, azonban egy biztos: Robinho ebben a szezonban a Milan keretében marad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr665414169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása