Friss topikok

Bejegyzések

Galliani visszahozná Sneijdert Milánóba?

kovanski 2013.07.17. 19:03

Adriano Galliani, a Milan alelnöke és az átigazolások végrehajtója szeretné visszahozni Milánóba Wesley Sneijdert. A holland középpályás a rivális Internazionale játékosa volt, mielőtt Törökországba igazolt.

 

wesley-sneijder-galatasaray.jpg

 

 

 

 

 

 

Újabban a Galatasaray csapata nem számol a játékos eladásával, de a klub elnöke kijelentette, hogy megfelelő ajánlat esetén elengedi a 29 éves futballistát. Adriano Galliani amúgy is már a téli átigazolásokkor meg szerette volna szerezni őt, így lehetőség nyílt rá még egyszer.

Már korábban is az a hír járta be az internetet, hogy a játékos és szeretett felesége imádja Milánó városát és szeretnének visszatérni az észak-itáliai térségbe. Mivel a játékosnak a városban volt szállása, így korábbi házába is szívesen visszaköltözne családjával együtt a hírek szerint.

A Transfermarkt.de oldal szerint a játékos körülbelüli ára 15 és 17 millió euró közé taksálható.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr125411960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása