Friss topikok

Bejegyzések

Támadnak a Milan ifi játékosai a BL-ben

kovanski 2012.12.03. 16:34

A keddi Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó mérkőzésén a Milan tuti továbbjutóként léphet pályára, így a keretben több változtatást is eszközölhet Massimiliano Allegri mester.
Többek között a Zenit ellen két Primavera játékos is bemutatkozhat a mérkőzésen, Bryan Cristante
és Andrea Petagna is.
Foto_IPP--473x264.JPG

A már kvalifikált csapat fő tagjait előre láthatólag pihentetni fogja a Milan, így juthatnak mellőzöttebb és fiatal játékosok szerephez.

Az előző szezonban Bryan Cristante már debütált a nagy csapatban hivatalos mérkőzésen, méghozzá pont a Bajnokok Ligája küzdelmeiben a cseh Viktoria Plzen ellen.
Ez a szereplés 16 évesen adatott meg a játékosnak, mellyel ő lett a Milan részéről a legfiatalabb ebben a sorozatban szereplő futballista.

Míg Cristante védekező középpályásként, mostanában inkább középső hátvédként, addig Petagna befejező csatárként vethető be, akik várhatólag a 36-os és a 37-es mezszámban kerülnek be a keretbe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr814945410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása