Friss topikok

Bejegyzések

De Ceglie helyettesítené a távozó hátvédeket?

kovanski 2013.05.29. 13:07

A szezon végén nagy valószínűséggel távozik a hátvédsor két általában bal oldalon játszó tagja, Dídac Vila és Luca Antonini. Helyettesítésükre és a posztra a Juventus játékosa, Paolo De Ceglie neve merült fel a nyárra.
paolo-de-ceglie-juventus-2012-2013_54102991_500x375.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 26 éves játékos neve ebben a szezonban először merült fel, mivel a Milan szeretné betölteni az utóbbi időkben a "problémás posztot". Köztudottan a Rossonerik gyenge pontja a bal bekk poszt, mely már Paolo Maldini visszavonulása (2009) óta probléma. Ebben a szezonban a fiatal Mattia De Sciglionak és Kévin Constantnak nagyjából sikerült kitöltenie a pozíciót.

A valószínű távozók miatt a piros-feketék kénytelenek lesznek posztra is igazolni, s ezt jelenleg meg lehetne oldani az olasz De Ceglie-vel, aki a 2012/2013-mas szezonban összesen 18 mérkőzésen szerepelt a torinói Juventus csapatában, mind a bajnokságban és a kupában, sőt a Bajnokok Ligájában is. A Transfermarkt.de oldal a futballista árát 4-4,8 millió euróra becsüli.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr545332117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása