Friss topikok

Bejegyzések

Didac Vila újra kölcsönbe megy

kovanski 2013.07.25. 22:37

A spanyol hátvéd, Didac Vila az Espanyol után újra kölcsönbe ment Spanyolországba a keretből. A fiatal játékos az utóbbi szezonban sérülésekkel küzdött, azonban egyes értesülések szerint a tél folyamán felépült belőle.

Didac.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezúttal a futballista a spanyol Betis csapatához került át kölcsönbe, hogy tapasztalatot szerezzen magának, mert a Milanban nem igazán számítanak rá. Vila nem igazán találta meg magát a Rossonerik keretében, így sérülése előtt sem biztosította be magát a kezdő csapatba.

A Real Betis hivatalosan is bejelentette a transzfert a Milan mellett, azonban azt is kikötötték, hogy nincs szó a játékos megvételéről a következő szezonra, ergo nincsen opciós joguk a spanyolra.

Didac Vila a piros-fekete mezt összesen egyszer viselte ittléte során, mely debütálás nem sikerült túlzottan sikeresre és emlékezetesre. A Milan amúgy is szerette volna csökkenteni keretét az idei szezonra, és valószínűleg, hogy Adriano Galliani a következő szezonra sem számol Vila játékával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr135426792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása