Friss topikok

Bejegyzések

Robinho a brazil Flamengo játékosa lehet

kovanski 2012.12.25. 19:52

A mai napon véglegessé válhat, hogy a Milan brazil klasszisa, ROBSON DE SOUZA, ismertebb nevén ROBINHO a brazil élvonalban szereplő Flamengo játékosa lehet.
A sok hetes hercehurca után végül sikerülhet megállapodni Adriano Galliani alelnöknek a Flamengo vezetőségével.

Robinho_2818882.jpg

Adriano Galliani a napokban Brazíliába utazik a szerződés véglegesítése miatt, mely szerződés értelmében a piros-feketék 10 millió euróval lettek gazdagabbak.

Az Az opovo.com.br hírei szerint ez a 10 millió euró szétoszolva érkezhet majd a Milan kasszájára, hisz ebből az összegből 7,5 millió euró egy Adidas megállapodás révén jön, míg 2,5 millió euró a brazil csapat kasszájából érkezik majd.

Robinho 2010 nyarán érkezett a csapathoz, és azóta 71 tétmérkőzésen szerepelt a milánói csapatnál, ez alatt 22 találatot sikerült elérnie.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr634981448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása