Friss topikok

Bejegyzések

Hosszabb mercato lesz ezúttal

kovanski 2013.08.20. 16:39

A FIFA, azaz a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség úgy határozott, hogy a felső ligákban meghosszabbítja az átigazolási piacot, azaz a mercatot. A hagyományosan augusztus 31-én záruló piac ezúttal szeptember 2.-án fog zárulni.

contract.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Mint minden egyes átigazolási időszak ez is tartogat meglepetéseket, örömöt és bánatot is egyaránt. Eddig Adriano Galliani több igazolást is hajtott végre, mellyel erősítette a Milan jelenlegi keretét. A legnagyobb erősítésnek eddig Andrea Poli és Riccardo Saponara bizonyult, de a fiatalok szerepe is fontos lehet a szezonra nézve. A pletykák és a hírek egyre jobban bontakoznak ki és olyanok látnak napvilágot, melyek létrejövetele eléggé megkérdőjelezhető.

Ezúttal is folynak a találgatások a csapat háza táján az érkezőkkel és a távozókkal kapcsolatban, a hírek szerint több játékos is közel áll a csapatba való igazolásra. Régi téma Honda Keiszuke érkezése, jelenlegi csapatával, az orosz CSKA Moszkva csapatával többszöri tárgyalások során sem sikerült megállapodnia csapatunknak. Adriano Galliani folyamatosan az ügyre koncentrál és próbálja megszerezni a nemzetközileg is kedvelt japán középpályást.

A hátvédekre ezúttal nagyobb nyomás nehezedik, annak ellenére, hogy érkezett kölcsönben az Inter csapatától Matías Silvestre. Az előző szezonban folyamatosan beszédtéma volt a hátvédek szerepe és teljesítménye, így ez ezúttal sem maradt el a szezon előtt sem. Újabb cikkeket jelentettek meg az újságok arról, hogy a Lyon csapatából Mamadou Sakho érkezhet szintén kölcsönbe a hátvédsor tengelyébe. A hírek szerint a Lyon hajlana a transzfer létrejöttére és már csak a francia játékoson múlik a történet.

Luca Antonini a Milan szurkolók számára régóta nem a kedvenc, nem igazán tudott beilleszkedni a csapatba és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A hírek szerint a török Bursaspor 2 millió eurót ajánlott a Milan vezetőségének a játékos leigazolásáért, így lehetségesen egy újabb eladás lehet küszöbön a klubnál. Legújabb hír, hogy a Milan meghosszabbította a Primavera csapat játékosának, Kingsley Boatengnek a szerződését 2017-ig, majd a Catania kölcsönjátékosa lett a szezonra. A cataniai klubnak lehetősége lesz megvásárolnia a szezon végén a játékos játékjogának felét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr735468333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása