Friss topikok

Bejegyzések

Kényszermegoldás miatt lesz Poli hátvéd?

kovanski 2013.09.12. 18:11

Rajta kívül álló okokból a Milan nyári szerzeménye, Andrea Poli könnyen meglehet, hogy jobbhátvédként fog játszani Massimiliano Allegri szerint. Az új szerepkör azonban fekhet az alapjaiban középpályásnak.

2224685-andrea_poli.JPG

 

 

 

 

 

 

Az előző hetekben és a napokban előforduló összeszedett sérülések úgy hozhatják, hogy az olasz játékos új szerepkörben tetszeleghet a Rossoneri szurkolóknak. Ugyanis Mattia De Sciglio és Ignazio Abate -a két alapvetően jobb hátvéd- jelenleg sérült és a fiatal De Sciglionak a legjobb esetben is egy hónapot kell kihagynia, Abatenak meg sokat válogatottban összeszedett sérülésének köszönhetően.

A harmadik számú megoldást Daniele Bonera nyújthatná, aki szintén sérült, így a hátvédek száma jelentősen megfogyatkozott. Lehetséges megoldást jelenthetne azonban Zaccardo és Silvestre is, de Adriano Galliani meglepő kijelentést tett a sajtónak: "Nehéz lesz őket pótolni, de Poli megmutatta, hogy remekül játszik ott is."

A Milan szurkolói különösen és izgalommal dúltan figyelik majd a játékos szereplését és a csapat szerkezetét a sérülések miatt. Fontos mérkőzések következnek, főként a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában, így mindenki legjobb formájára lesz szükség mindenképp.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr985509224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása