Friss topikok

Bejegyzések

Bajnokok Ligája sorsolás - kalapbeosztások, lehetséges ellenfelek

kovanski 2013.08.29. 13:04

A 2013/2014-es Bajnokok Ligja kiírásának sorsolása a mai napon, azaz augusztus29-én kerül megrendezésre. A tegnapi játéknappal hivatalossá váltak a csoportkör résztvevői és a csapatok kalapbeosztásai is egyaránt.

263909_heroa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Csapatunk a tegnapi PSV elleni 3-0-ára megnyert mérkőzést követően a második kalapban kapott helyet, mely kalapban sok remek csapat szerepel mellette. Természetesen az ellenfeleket ehhez igazítva kaphatja meg Massimiliano Allegri csapata. A lehetséges ellenfelek:

1. kalapból: Bayern München (címvédő), Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Porto, Benfica.

3. kalapból: Zenit, Manchester City, Ajax, Dortmund (döntős), Basel, Olympiakosz, Galatasaray, Leverkusen.

4. kalapból: Köbenhavn, Anderlecht, Celtic, Steaua, Plzen, Sociedad, Austria Wien.

A legdurvábban egy Bayern-Milan-City-Sociedad négyes hangzik, de egy kedvező is kijöhet a sorsolás során, vagy esetleg egy kevert is. De amennyiben a sors is úgy szeretné kijöhet a tavalyi kiírás két ellenfele is (Barcelona, Anderlecht).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr685483339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása