Friss topikok

Bejegyzések

Az eddigi távozók listája

kovanski 2013.07.13. 15:05

Az idei nyári átigazolások természetesen hoztak érkezőket is és távozókat is a csapatból, íme az eddigi távozások:

contract.jpg

 

 

 

 

 

 

 

BARTOSZ SALAMON - Sampdoria , 1.496.000 €
A fiatal játékos 2013 telén igazolt a Milanba a másodosztályú Empoli csapatától. Az ígéretes tehetségnek kiáltott lengyel középpályás nem nagyon tudta megmutatni a hozzá fűzött reményeket, és nem játszott a Milan csapatában egyetlen mérkőzésen sem. A Poli-transzferbe lett bevonva a fele játékjoga.


BOJAN KRKIC - Barcelona , ingyen->kölcsönüzlet lejárt
A spanyol és szerb állampolgár támadó kölcsönben volt a Roma csapatától a Milanban, azonban a Rossonerik és Adriano Galliani nem élt a rá kiszabott opciós joggal, így nem marad ebben a szezonban a Milan keretében.
Összesen 19 tétmérkőzésen lépett pályára a piros-fekete mezben és 3 találatot ért el.



TAYE TAIWO - Bursaspor , ingyen
A nigériai hátvéd már az előző szezon elején sem tudta beváltani a kéréseket és nem tudott igazán bele illeszkedni sem az olasz bajnokságba, sem a Milan csapatába. Így aztán kölcsön lett adva az angol QPR csapatának, hátha szerez egy kis tapasztalatot és megerősödik. A télen megint kölcsön lett adva az ukrán Dinamo Kijev csapatának. A Milan már nem számolt erre a szezonra a játékossal, így adták el a török csapatnak.

MASSIMO AMBROSINI - Fiorentina , ingyen->szerződésbontás
Az "utolsó szenátor" is elhagyta a csapatot a nyár után. A 36 éves középpályás a Milan kapitánya volt az előző szezonban és a Rossonerik nem számoltak továbbra vele. Szerződésének meghosszabbítása érdekében voltak tárgyalások, azonban nem sikerült meghosszabbítani azt, így a játékos ingyen váltott klubbot a Serie A bajnokságba.


MATHIEU FLAMINI - Szabadúszó , ingyen->szerződésbontás
A francia középpályás is a szerződés nem meghosszabbításának útjára lépett. A Milan nem hosszabbított a játékossal, mivel nem sikerült megállapodniuk. A játékos igényei túl nagyok voltak a klubéhoz képest, így kétszeri tárgyalások után megszakadtak azok.


MARIO YÉPES - Millonarios FC , ingyen->szerződésbontás
A kolumbiai rutinos hátvéd szerződése is fel lett bontva, miután a piros-feketék nem számoltak a futballistával. A szezon közben többször cikkeztek arról, hogy Yépes befejezi pályafutását, azonban vissza igazolt hazájának bajnokságába.


MICHELANGELO ALBERTAZZI - Hellas Verona , ?
Az olasz fiatal hátvéd az előző szezonban is a veronai csapat tagja volt kölcsönben, de akkor a másodosztályban. Ezúttal úgy tűnik, hogy a Milan végleg oda adta a csapatnak a játékost, csak most az első osztályban bizonyíthat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr175403156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása