Friss topikok

Bejegyzések

Boateng érdekes helyzete, lehetséges távozás (Marad!)

kovanski 2013.01.10. 17:17

A pletykák szerint a Milan középpályása, KEVIN-PRINCE BOATENG több mint egy órát a Via Turatin, azaz a Milan főhadiszállásán tartózkodott, ahol a játékos Adriano Gallianival, Massimiliano Allegrivel és Ariedo Braidával beszélgetett.

130103032936-ac-milan-kevin-prince-boateng-story-top.jpgA múltkori Galatasaray látogatásának alkalmával a török csapat nem csak Antonini ügyében tárgyalt a vezetőséggel, hanem Boateng játékjogáról is érdeklődtek.

A törökök egy érdekes ajánlatot tettek a ghánai játékosért, ugyanis 15 millió eurós ajánlatot kapott a Milan a játékosért, a középpályás pedig 4 millió eurós fizetési ajánlatot.

Maga a játékos kérésére, amennyiben csapatunk meg szeretné tartani őt, akkor meg kell hosszabbítania 2014-ben lejáró szerződését, fizetésemeléssel.

Ugye az egész onnan indult, hogy a 2013-mas év első mérkőzésén, a Pro Patria elleni barátságos mérkőzésen a hazai kis csapat szurkolói rasszista bekiabálásokkal zavarták meg a játék menetét, mely mérkőzésen a játékosok Boateng vezetésével levonultak a pályáról.
A történtek után a játékos kijelentette, hogy nem biztos olaszországi jövőjében, ezért veszíthetjük el az irányítónkat.

A konferencia után Adriano Galliani nyilatkozott az ügyben a Via Turati előtt gyülekező újságíróknak: "Boateng? Nem távozik a klubból."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr295010485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása