Friss topikok

Bejegyzések

Robinho eladása a megoldás?

kovanski 2012.12.06. 16:58

A hírek szerint a télen távozhat a Milan brazil támadója, ROBINHO.
Korábbi klubja és egyben nevelőegyesülete, a Santos hívja keretébe egykori klasszisát.

Robinho_Milan_Juve.jpg

Korábban elhangzott az az Adriano Galliani nyilatkozat, hogy igazoláshoz csökkenteni kell a Milannak a játékoskeretét, és ezzel együtt a fizetési keretet is.
Ennek egyik megoldása lehet, ha Robson da Souza, azaz Robinho visszaigazolna nevelőegyesületébe, a brazil Santosba.

A ezetőségnek nagy tervei vannak a tél mercatora vonatkozóan, hisz a pletykák szerint visszatérhet a Milan utolsó aranylabdása, Ricardo Kaká is.
E mellett a hírek egy Mario Balotelli átigazolásról is beszélnek, sőt legújabb hírek szerint az Intert épp elhagyni készülő Wesley Sneijder is akár piros-feketébe öltözhet.
Ez utóbbi ügyről megszólalt a szintén holland Urby Emanuelson is: "Nem beszéltem mostanában Sneijderrel, de fel fogom hívni. Tudom, hogy nagyon nehéz napokat él, és én szeretném, ha az AC Milan-hoz jönne!".

A vezetőség terve szerint a jövőre egy El Shaarawy-Neymar kettős támadná az ellenfelek kapuját, mely elég nagy kihívásokkal néz szembe már ezen a ponton is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr804951377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása