Friss topikok

Bejegyzések

Megindult az élet a Via Turatin

kovanski 2013.01.07. 18:10

Beindult a sűrgés-forgás a Via Turatin, a Milan főhadiszállásán.
Több ember is érkezett az épületbe, több különböző célokat megvalósítani.

IMG_6981.jpgA hírek szerint már ma meg lehet a Milan következő távozója, hiszen a török Galatasaray bal hátvéd posztra igazolná le Luca Antoninit főként, de Djamel Mesbah is érdekli őket.

A török alakulat elnöke, Aysal Unal 15:45-kor érkezett az épületbe az ügy érdekében.

A következő momentum 15:47-kor jött el, amikor a vezetőedző, Massimiliano Allegri elindult a tárgyalások helyszínére, hogy bekapcsolódhasson ő is.

Ebben az ügyben további lépés volt, hogy a játékos (Luca Antonini) ügynöke, Andrea D’Amico találkozott 16:15-kor a Galatasaray trénerével, Fatih Terimmel.
Ezt követően fél órával befejeződött a tárgyalás Adriano Galliani és Aysal Unal között.

16:45-kor még nem kezdődött el a beszélgetés a Milan háza táján, de a találgatások szerint a Milan felajánlotta Djamel Mesbah játékjogát a törököknek, az igazi tárgyalások Allegri érkeztével, 16:49-kor kezdődtek el.

17:30-kor megérkezett Claudio Vigorelli FIFA ügynök, és Christian Abbiati képviselője.

18:00-kor a kisebb küldöttség már el is hagyta a Via Turatit, információk nélkül.

19:10-kor a három szakember, Galliani, Braida és Allegri elhagyja a Via Turatit, és folytatják a beszélgetést egy vacsora keretében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr165003681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása