Friss topikok

Bejegyzések

Nocerino csalódott, játékoscsere készülőben?

kovanski 2013.04.27. 11:53

Antonio Nocerino ügynöke megszólalt a napokban, melyben elmondta, hogy ügyfele, Antonio Nocerino boldogtalan játéklehetőségek nélkül és nem erre számított az előző remekül sikerült szezon után.
Az ügy tovább ment a nagyvilág felé is, így a rivális Internazionale a pletykák szerint egy cserelehetőségen gondolkodik.

1545094-nocerino.jpg

"Nocerino nem boldog, hogy eddig így alakult a szezonja és ezt kár lenne tagadni" - nyilatkozta Marco Sommella a CRC rádiónak.

A középpályás a tavalyi remek szezonjában 35 alkalommal lépett pályára, melyeket összesen 10 gólt szerzett, ezzel szemben idén ez a szám csak 21. Ezeken a mérkőzéseken is csak 15 alkalommal volt nevezve a kezdőcsapatba.

A játékos jövőjéről sok találgatás keringett idáig is, egyes hírek szerint a Napoli csapata szívesen látná keretében a mellőzött 28 éves olaszt, mely hírt ügynöke -ha nem is határozottan- cáfolt:
"Amennyiben volt ilyen jellegű találkozás a Milan és a Napoli között, én nem tudok róla. Amúgy meg felesleges még az átigazolási piacról beszélni."

Az utóbbi időkben a Milan városi riválisa, az Internazionale a hírek szerint egy játékoscserén gondolkozik a Rossonerikkel, a kék-feketék Matias Silvestre játékost adnák.
A Tuttosport jelentése alapján a nyári Pazzini-Cassano cserét követően újabb megállapodás születhet az idei nyáron is. Silvestre azonban még csak kölcsönben szerepel az Internél, a Palermo csapata 1,5 millió euróért adná végleg el a 28 éves argentin középpályást. A Nerazzurriknak még a fizetését is meg kéne fizetniük -7 millió euró- a játékosnak az esetleges csere előtt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr135249431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása