Friss topikok

Bejegyzések

A Milan kerete a Bajnokok Ligája selejtezőjére

kovanski 2013.08.13. 17:35

Massimiliano Allegri kijelölte keretét a PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája selejtezőre. A játékosokat névsorba szedte és a keret legmeghatározóbb játékosait beválogatta a 29 fős névsorba. A jelenleg sérült játékosok nem kapnak szerepet majd értelem szerűen, így a keretben sem szerepel a nevük.

championsleague_89.jpg

 

 

 

 

 

 

A keretben szokás szerint helyet kaptak a fő csapat legmeghatározóbb tagjai és a már tapasztaltaknak megfelelően megszokott Primavera játékosok is, akik többször is szerepet kaptak a mérkőzéseken. Több játékos is kimaradt különböző sérülések miatt, ezek a játékosok: Bonera, Vergara, Saponara és Pazzini. Ezek közül mindegyik játékos az előszezonban sérült meg különböző problémák miatt.

A keretet még a vezetőedző augusztus 19-ig változtathatja meg, érkező és távozó játékosok lehetnek a nyáron, de szabadon vehet ki és tehet be a keretbe Allegri mester.
KAPUSOK: Abbiati, Amelia, Gabriel, Pacifico*.
HÁTVÉDEK: Abate, Antonini, Constant, De Sciglio, Mexés, Silvestre, Zaccardo, Zapata, Iotti*, Pinato*.
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Boateng, Cristante, De Jong, Emanuelson, Montolivo, Muntari, Nocerino, Poli, Traoré.
TÁMADÓK: Balotelli, El Shaarawy, Niang, Robinho, Petagna, Kingsley Boateng*.
A *-gal jelölt játékosok a Primavera csapatából kiemelt játékosokat jelölik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr205459366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása