Friss topikok

Bejegyzések

Eto'o újra Milánóban köthet ki

kovanski 2013.08.10. 09:31

A kameruni válogatott játékost a hírek szerint ügynöke ajánlotta be a két milánói sztárklubnak. Jelenlegi csapata, az Anzhi Mahalacska a nyáron kiárusítja sztárjait, így került pletyka szintűre a játékos esetleges váltása vagy visszatérése.

953022-15672160-640-360.jpg

 

 

 

 

 

 

A 32 éves kameruni támadó korábban már volt az Internazionale játékosa 2009 és 2011 között. Az esetleges visszatérése így bombaként hathatna a Giuseppe Meazza nézőközönségére. A játékos sikeres időket töltött a milánói kék-feketéknél, 67 mérkőzésen 33 találatot szerzett és 2011-ben bajnoki és Bajnokok Ligája győzelemre segítette a csapatot.

A Milan háza táján Samuel Eto'o neve újdonságnak számít. Eddig nem volt egyetlen híre sem az érkezésének, pletyka szinten keringett egy esetleges ajánlattétel. A futballista egész biztosan be tudna illeszkedni az olasz bajnokságba, egyúttal a csapatba is. A klasszisnak tekinthető Eto'o jövője még kérdéses, de elképzelhető, hogy a játékos visszaigazol Olaszországba.

A csatár jelenlegi értéke a Transfermarkt szerint 20 millió euró körülire taksálható. A már kezdetét vevő orosz bajnokságban 4 forduló alatt 2 gólt szerzett, és nagy esély van egy újabb fénykor élésére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr265454594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása