Friss topikok

Bejegyzések

Didier Drogba is elérhetővé vált

kovanski 2012.12.22. 14:20

A jelenleg Kínában futballozó elefántcsontparti játékos, DIDIER DROGBA engedélyt kapott a tárgyalásra európai kérőivel.
Ebben a listában benne van a Milan és a Juventus is.

Didier-Drogba-Shanghai-3.jpg

A játékos hosszú győzködés után meggyőzte a kínai csapat vezetőségét, hogy ingyen távozhasson, azaz bontsák fel a szerződését.

Előzetes olasz hírek szerint a Juventus és a játékos már mindenben megegyezett, és 6 hónapra kölcsönvenné a támadót.
A torinói alakulat még bónuszokkal is kecsegteti a Sanghaj Shenua csapatát, hisz extra pénzeket kapnának abban az esetben, ha a zebrák a Bajnokok Ligája döntőjébe kerülnének vagy ha megnyernék ismét a bajnokságot.
Az akadály a pénzösszegen alapul, mivel a 4 millió euró ajánlott összeg kevés a játékos leigazolásáért, ennél többet szeretne kapni Drogbáért jelenlegi csapata.

A Gazzetta szerint ebben a versenyfutásban csapatunk áll jobban, Adriano Galliani személyesen vette kezeibe a dolgok alakulását, és utazással veszi fel a kapcsolatot.
A Milan szintén egy féléves kölcsönszerződésben gondolkodik, ha sikerül egy brazil támadót -Pato vagy Robinho- eladni a tél folyamán.

Luciano Moggi, a Juventus vezérigazgatója szerint Didier Drogba a Milanba szerződik majd, melyet egy nyilatkozatban is elmondott:
"Mi nem vettük fel a kapcsolatot a játékossal, de amúgy sem tudnánk hasznosítani az Afrika Nemzetek Kupája miatt. Mindenképp belső hátvédet kell igazolnunk a tél folyamán, mivel Lúcio elhagyta a csapatot, és Giorgio Chiellini is megsérült."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr124977419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása