Friss topikok

Bejegyzések

Kiváló szezont teljesítő játékosok érkezhetnek

kovanski 2013.05.27. 21:09

A nyári átigazolási szezon eléggé mozgalmasnak tűnik már a májusi hónapban, amikor vége lett a bajnokságnak. Természetesen ilyenkor megindulnak a szokásos találgatások az érkezők, illetve a távozók személyeiről. A csapatnál eddig több játékos érkezése merült fel, némelyek közülük kiváló szezont zártak.

918572-15258765-640-360.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lehetséges érkezők között található a remek és kiemelkedő szezont teljesítő Alessio Cerci, aki jelenleg a Torino játékosa. Leigazolásának lehetősége csak mostanság merült fel a Milan vezetőinek szeme előtt. A Szezon Csapatában is helyt kapó támadó a szezont összesen 7 góllal zárta és kiemelkedett az erre a szezonra feljutó és bent maradó csapatában.

A második lehetséges opció érkezésre a már korábban is lehetséges Josip Ilicic személye. A másodosztályba kiesett Palermo csapatát erősítette ebben a szezonban, és csapatában ő is remek teljesítményt nyújtott. Veszélyes a kapu előtt és a középpályán is az eredetileg támadó középpályás játékos. A szlovén válogatott játékos jelenleg 25 éves és a középpályát erősen irányítani tudja.

Simone Zaza újonnan felmerült név a lehetséges igazolások listájában. A 21 éves olasz korosztályos válogatott játékos jelenleg a Sampdoria játékosa, azonban az elmúlt két-három évet először a Juve Stabia, másodszor a Viareggio, végül az Ascoli csapatában töltötte kölcsön. Utóbbi csapatban a Serie B-ben 34 mérkőzés alkalmával összesen 18 alkalommal volt eredményes, mellyel ő is kitűnt akkori csapatából.

José Mourinho Madridból való távozásával felmerült Diego López eligazolása a "Galaktikusoktól". A játékos saját elmondása alapján távozna jelenlegi csapatától, mivel a vezetőedző eligazolásával szerinte megszűnne a játéklehetőségének esélye. Korábban a tél folyamán is szemezgetett csapatunk a hálóőrrel, azonban akkor meghiúsult a transzfer. A 31 éves spanyol futballista árát a Transfermarkt.de oldal körülbelül 4-4,5 millió euróra saccolja, mely árral a hírek szerint a Chelsea már megpróbálkozott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr945321195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása