Friss topikok

Bejegyzések

Galliani rámegy Fábregas megszerzésére

kovanski 2013.05.07. 20:06

A Calciomercato szerint a Milan alelnöke megpróbálja elhozni Spanyolországból Cesx Fábregast ugyan azzal a taktikával, mint Zlatan Ibrahimovicot anno. A hírek szerint a spanyol középpályás hajlik az átigazolásra.

Cesc+Fabregas+RC+Celta+de+Vigo+v+FC+Barcelona+31OXgi6SdXsx.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mellőzött futballista elmondása alapján hajlana a transzfer létrejöttére, amennyiben a Milan indul a következő szezonban a Bajnokok Ligájában, azaz megszerzi a selejtezőt érő 3. helyezést.

Galliani szakember részletekben szeretné fizetni a 26 éves játékos amúgy is magas árát, mely a Transfermarkt.de oldal szerint kb. 50 millió euró körül mozog.

A spanyol válogatott játékos megszerzése tehát nem tűnik lehetetlennek a két klub közti remek, már-már idilli kapcsolatának köszönhetően. Párhuzamban ezzel a tárgyalással vethet véget a Rossoneri Bojan véglegesítésének ügyével, így egyszerre két játékost is megszerezhet csapatunk.

Az érdeklődők között van még korábbi csapata, az angol Arsenal, a rivális Internazionale is. Ezen csapatok közül előnye van a Milannak, mivel egyenlőre a Bajnokok Ligája indulás lehetősége eddig biztosabbnak tűnik. Bár az angolok is a 3. helyen helyezkednek el jelenleg a Premier Leagueben, de ott kisebb a különbség a csapatok között.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr755286977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása