Friss topikok

Bejegyzések

Pato és Robinho benyújtották távozási kérelmüket

kovanski 2012.12.23. 20:30

A Milan két brazil sztárja, ALEXANDRE PATO és ROBINHO a Roma elleni vereség után átigazolási kérelmet nyújtottak be a vezetőségnél.
Adriano Galliani Dél-Amerikába utazik, és a cél a két játékos eladása lesz.

4oPEVI4hIX.jpgA több hetek óta tartó találgatás a végpontjához közelít, már januárban távozhat a két játékos.
Az ősz mindkét támadónak szürrealisztikusan sikerült, sérülésekkel bajlódtak és nem ment nekik a játék, alig-alig kaptak lehetőséget és nem voltak jó formában a mérkőzéseken.

Eddigi hivatalos forrásokból tudni, hogy a vezetőség nem ismerte el a játékosok távozásainak lehetőségét, de most megtört a jég.
Adriano Galliani, a Milan alelnöke ugyanis nem hallgatott tovább az ügyről, és elismerte, hogy a játékosok valószínűleg távoznak a tél folyamán.
"Már több hónapja egyeztetek a két érdeklődővel az utazásról, és csakis a transzferről lesz szó, semmi nyaralás, egyszerre két tárgyalás lesz folyamatban."- nyilatkozta a kopasz szakember.

Az eddigi hírek szerint Robinho játékjogáért a középmezőnyben záró Flamengo, és a címvédő Fluminense érdeklődik, míg Alexandre Pato leigazolásáról a klubvilágbajnokság elnyerője, a Corinthians tárgyal.

Galliani további nyilatkozatából kiderül, hogy konkrét tervek követik a lehetséges átigazolásokat, de lehetséges érkezőket még nem említett, akik a brazil játékosokat helyettesítenék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr744979189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása